Accountant

U bent hier: Home / Accountant

Accountant vragen? Wij helpen u graag.

Bruijn Advies is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor MKB ondernemers en wij kunnen u helpen bij vraagstukken die u bijvoorbeeld aan een accountant zou willen stellen. Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, opmaakt of de financiële administraties uitvoert. Om deze werkzaamheden onder deze noemer uit te mogen voeren is er een speciale opleiding nodig. Wij beschikken hier niet over, maar wij kunnen u wel helpen bij deze administratieve handelingen. Een eigen onderneming is een hele verantwoordelijkheid en daarom is het goed als u soms even van gedachten kunt wisselen. Hierdoor kijkt u wellicht heel anders tegen een zaak aan en wij kunnen u hierover ook informeren als u dat nodig heeft. Wij hebben geen accountant in dienst, maar wij kunnen deze werkzaamheden wel voor u uitvoeren en als u hier vragen over heeft, is de kans groot dat wij deze kunnen beantwoorden.

Administratiekantoor staat voor u klaar

Een fiscaal jurist is net wat anders dan een accountant. Een fiscaal jurist kan u voorzien van een fiscaal advies over uw onderneming. Wij stellen de jaarrekening voor u op en kunnen dan de belastingen verzorgen. Wij zijn op de hoogte van de voortdurende wijzigingen in de fiscale wetgeving en deze kennis passen wij meteen toe op uw situatie en wensen. Bij ons worden alle fiscale mogelijkheden ingezet om een optimale situatie voor u te creëren. Er is ook speciale aandacht bij ons voor de mogelijkheden van de startende ondernemers, ook zij kunnen vragen hebben voor een accountant. Daarvoor kunt u bij ons kantoor terecht. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos uw onderneming kunt starten.

Accountant

Contact opnemen

Wilt u graag contact opnemen met ons omdat u “een accountant vraagstuk” heeft? Neemt u daarvoor contact met ons op via 023 230 20 00 of 06 242 15 387. U kunt een e-mail sturen waarin u aangeeft dat u een vraag heeft betreffende een accountant vraagstuk. U stuurt de e-mail naar: info@bruijnadvies.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Haalt u daarom uzelf uit de onzekerheid en zorg dat uw vragen beantwoord worden door met ons kantoor in contact te komen.