Administratiekantoor

U bent hier: Home / Administratiekantoor

Administratiekantoor voor uw onderneming: Bruijn Advies

Een administratiekantoor kunt u eigenlijk niet missen wanneer u een eigen onderneming heeft. Veel MKB ondernemers schakelen een administratiekantoor zoals Bruijn Advies in voor het afhandelen van administratieve zaken. Het bespaart u namelijk veel tijd en hierdoor heeft u uw handen vrij om u te richten op andere werkzaamheden binnen het bedrijf. Voor veel bedrijven is het in het begin nog wel bij te houden, als ze net starten bijvoorbeeld. Maar naarmate uw bedrijf gaat groeien komen er meer bonnen en meer facturen, het wordt een stuk ingewikkelder. Hier kunnen veel bedrijven steun gebruiken van een kantoor dat het werk uit handen nemen, en daar zijn wij voor. Met ons kunt u altijd geheel vrijblijvend kennismaken en een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Duidelijkheid, persoonlijk contact en vertrouwen staan bij ons centraal.

Wat doet een administratiekantoor voor u?

Ons administratiekantoor houdt zich uiteraard bezig met de administratie, dit kan op verschillende manieren:

  • U voert de administratie in en wij doen de aangifte en maken de jaarrekening.
  • U besteedt de hele administratie uit aan ons administratiekantoor.

Welke keuze u gaat maken, zal afhankelijk zijn van hoeveel facturen en bonnen u ieder kwartaal heeft, maar ook of dat u handig bent met het zelf bijhouden van de administratie. Het kan zijn dat u er iedere keer als een berg tegenop ziet en dan kunt u maar beter een administratiekantoor inschakelen, zodat u uw gedachten kunt verzetten. Hierdoor heeft u tijd vrij en kunt u zich richten op andere activiteiten binnen uw onderneming.

Administratiekantoor

Een ding is wel zeker wanneer u voor ons administratiekantoor kiest, de administratie is geen zorg meer voor u, u kunt op ons vertrouwen en wij houden u op de hoogte van alle zaken. Tussentijds kunt u bij ons altijd informeren over de financiƫle positie van uw onderneming en dit kunnen wij dan direct vertellen.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken met ons administratiekantoor of u heeft vragen, dan raden wij u aan om contact met ons te nemen. Daarvoor kunt u bellen met 023 230 20 00 of 06 242 15 387 of een e-mail sturen naar info@bruijnadvies.nl. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en wanneer u dat wenst nemen wij telefonisch contact met u op.