Begeleiding bedrijfsovername

U bent hier: Home / Begeleiding bedrijfsovername

Een optimale begeleiding bij bedrijfsovernames

Voor een bedrijfsovername bestaan allerlei verschillende redenen en het komt regelmatig voor. Met een bedrijfsovername kunt u bijvoorbeeld kennis inkopen, het producten- of dienstenpakket uitbreiden, schaalvoordelen realiseren en de positie in de markt versterken. Om welke situatie het ook gaat, Bruijn advies kan u optimaal begeleiden bij de overname van een bedrijf.

Uw partner bij zowel de aankoop als verkoop

Onlangs heeft de heer Bruijn een intensieve opleiding afgerond omtrent bedrijfsovernames. Dat betekent dat wij alle kennis in huis hebben om u volledig bij te staan tijdens een bedrijfsovername.

Zo kunnen wij u van dienst zijn bij zowel de aankoop als de verkoop van een bedrijf. Bij beide onderdelen weten wij precies waar ondernemers mee te maken krijgen en welke stappen er nodig zijn om de overname geruisloos te laten verlopen.

Intensieve begeleiding van A tot Z

Een bedrijfsovername wordt nogal eens onderschat. Het is doorgaans een complex traject waarbij meerdere routes mogelijk zijn. Wij kunnen u verschillende voorbeelden geven waarbij een overname in eerste instantie niet mogelijk leek, maar met de juiste begeleiding toch is gelukt. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de succesfactoren die er voor zorgen dat het verloop van de hele overname zo zorgvuldig en efficiƫnt mogelijk verloopt. Vandaar dat een intensieve begeleiding van A tot Z in veel gevallen geen overbodige luxe is en wij u daarmee met veel plezier van dienst zullen zijn.

egeleiding bedrijfsovername

Neem vandaag nog contact op

Als u vragen heeft over een bedrijfsovername of graag wil weten wat wij hierbij voor u kunnen betekenen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over deze complexe en veelomvattende materie. Vul vandaag nog het contactformulier op deze pagina in en wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.