Belastingadvies

U bent hier: Home / Belastingadvies

Uw belastingadvies op de juiste plaats

Als u graag goed en uitgebreid belastingadvies wilt, dan staat Bruijn Advies voor u klaar. Wij zijn een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor MKB ondernemers en helpen u bij fiscale vraagstukken die met uw bedrijf te maken hebben. Een andere naam voor belastingadvies is fiscaal advies. Wij kunnen dit voor u in orde maken, zodat u geen zorgen meer heeft over uw belastingen. Wij maken voor u de jaarrekening, vullen de aanvullende gegevens in verzorgen ook de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelastingen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen en passen deze kennis direct toe op uw situatie en wensen. Voor een goed belastingadvies bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Op het gebied van belastingen kunnen wij onder andere het volgende voor u betekenen:

  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
  • Verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting
  • Doorvoeren van de laatste wijzigingen (in de fiscale regelgeving)
  • Opstellen jaarrekeningen
  • Verzorgen bezwaar- en beroepsschriften tegen onjuiste belastingaanslagen
  • Fiscale planning en optimalisatie
  • Begeleiding voor startende ondernemers
  • Oprichting en begeleiding Stamrecht BV

Als u van een van bovenstaande diensten gebruik wenst te maken, dan horen wij dat graag van u.

Wilt u belastingadvies?

Een eigen onderneming starten, het is een grote verantwoordelijkheid. Wilt u zich graag volledig kunnen richten op het binnenhalen van klanten en de lopende projecten? Dan kunt u nu bij ons belastingadvies inwinnen en alle administratieve zaken aan ons uitbesteden. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de beste tips en trucks om fiscaal voordelig uit te pakken. Daar wilt u met uw onderneming toch ook van profiteren? U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen wat het kost als u de administratie aan ons uit wilt besteden. Daarbij voorzien wij u graag van belastingadvies, zodat u de financiƫle positie van uw onderneming kent.

Belastingadvies

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze dienst belastingadvies? Dan kunt u nu contact met ons opnemen door te bellen met 023 230 20 00 of 06 242 15 387. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bruijnadvies.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Er kan altijd geheel vrijblijvend een afspraak worden gemaakt om alles op een rijtje te zetten voor uw onderneming.