Diensten

U bent hier: Home / Diensten

Algemeen

Bruijn Advies is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor de mkb-ondernemer. Zoals, onder andere, winkeliers, horeca, zelfstandige consultants en zzp-ers.

Wij bieden u o.a. de volgende diensten aan:

Financiƫle Administratie

Een jaarrekening geeft u belangrijke informatie over de financiƫle positie van uw onderneming. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen. Kortom genoeg kopzorgen die u door Bruijn Advies uit handen worden genomen.

Administratie

Wij verzorgen en/of controleren uw volledige of gedeeltelijke boekhouding, de salarisadministratie van uw onderneming, wij stellen prognoses, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen samen.

Bedrijfsadvies

Bruijn Advies als sparringpartner. Uw organisatie groeit. Gelukkig maar. U zult merken dat er allerlei vragen ontstaan die met groei gepaard gaan. Hoe financier ik mijn onderneming het beste. Moet ik een werknemer in dienst nemen of misschien overweegt u om van uw eenmanszaak een besloten vennootschap te maken.

Diensten algemeen

Zaken waar u een gedegen advies prima kunt gebruiken.

Belastingen

U kunt bij ons terecht voor fiscale advisering, maar ook voor uw belastingaangiften. Wij verzorgen uw aangiften loonbelasting, omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Handig toch dat wij de beste tips en trucks kennen om fiscaal voordelig uit te pakken.