Fiscaal jurist

U bent hier: Home / Fiscaal jurist

Uw fiscaal jurist staat voor u klaar!

Een fiscaal jurist kan u adviseren en bijstaan wanneer u vragen heeft over uw onderneming. Bruijn Advies is hiervoor de geschikte kandidaat. Wij zijn een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor MKB ondernemers en staan u graag bij. De een heeft veel kennis over het binnen halen van klanten voor de onderneming en de ander weet veel over de administratieve en fiscale zaken. Maar waar liggen uw specialiteiten? Als u deze kent, dan kan dat betekenen dat u ons administratiekantoor graag inschakelt om het administratieve en fiscale onderdeel van uw onderneming bij te houden en in kaart te brengen. Hierdoor weet u snel wat de financiƫle positie is van uw onderneming en kunt u uw tijd anders besteden. Onze medewerkers houden u tussentijds op de hoogte van de stand van zaken, waardoor u altijd weet hoe uw bedrijf er voor staat.

Wat doet een fiscaal jurist?

Een fiscaal jurist kan veel betekenen voor uw onderneming. Fiscaal zijn er namelijk continu veranderingen gaande en daar kan de jurist u over informeren. Maar u kunt de jurist ook inschakelen om alles op fiscaal gebied voor uw onderneming in orde te maken. Misschien loopt u tegen een fiscaal probleem aan. U weet niet zo goed hoe het nu zit. Daarvoor is onze jurist er om met u om tafel te zitten, het probleem te bespreken en actie te ondernemen. Ook al heeft u een eigen onderneming, u staat er niet alleen voor. Een eigen onderneming is een grote verantwoordelijkheid en daarom kunt u altijd hulp gebruiken. Daarvoor zijn wij er om u bij te staan en u te informeren.

Fiscaal Jurist

Een afspraak maken

U kunt een afspraak maken met onze fiscaal jurist. Heeft u een fiscaal vraagstuk? Dan staat onze jurist u graag te woord om met u mee te denken of om een afspraak te maken en samen te gaan zitten om problemen te bespreken. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en daarom kunnen wij ook naar u toe komen. Als u een afspraak wilt maken dan kunt u bellen met 023 230 20 00 of 06 242 15 387 of u kunt een e-mail sturen naar info@bruijnadvies.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door te spreken. Ook wanneer u een keer spoed heeft met bepaalde activiteiten binnen uw onderneming, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken vervolgens wat wij voor u kunnen doen.