Gouden handdruk

U bent hier: Home / Gouden handdruk

Stamrecht B.V.

Wanneer u een ontslagvergoeding, vertrekpremie of ‘Gouden Handdruk’ krijgt, is het oprichten van een Stamrecht BV vaak de meest efficiënte oplossing. Daarmee maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen en haalt u maximaal rendement uit uw ontslagvergoeding. Bij de oprichting komen een aantal juridische en fiscale zaken kijken. Bruijn Advies helpt u daarbij. Wij zijn gespecialiseerd in stamrecht banksparen, lijfrentepolissen en alle aspecten van een stamrecht

Aansturen partijen

In het hele traject van de oprichting van de stamrecht BV sturen wij alle betrokken partijen aan zoals de notaris, de Belastingdienst en de bank. Mocht het nodig zijn, dan schakelen wij ook andere experts in. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met zeer gerenommeerde advocaten. Wij zorgen ervoor dat het hele traject soepel verloopt. U heeft er geen omkijken naar.

Meer dan stamrecht

Ons advies gaat verder dan alleen de stamrecht BV. Zo kunnen wij u ook adviseren bij de start van een eigen onderneming, het opzetten van een holdingstructuur en samenwerkingsverbanden. Ook emigratie van u en uw besloten vennootschap kunnen wij voor u regelen.

Onafhankelijk advies

Wij werken uitsluitend op declaratiebasis en zijn dus niet afhankelijk van provisies van banken of verzekeringsmaatschappijen. Zo bewaren wij onze onafhankelijkheid.

Gouden handdruk

Maak een afspraak

Kom eens langs voor meer informatie over uw ontslagvergoeding of andere fiscale kwesties. Bel Mike Bruijn 06 24 21 53 87 voor een afspraak.

Nieuws!

Met ingang van 1 juli 2011 is er geen verklaring van geen bezwaar meer nodig voor de oprichting van een besloten vennootschap. Dit betekent voor u: een snelle oprichting en minder kosten!

Bruijn Advies werkt met Stamrecht B.V. samen met M&R Adviseurs.