Over ons

U bent hier: Home / Over ons

Bruijn Advies meer dan alleen advies

Bruijn Advies is opgericht door Mike Bruijn met als doel om de mkb-ondernemer bij te staan met advies, het verzorgen van de administratie en fiscale adviezen. Vanuit de visie dat zowel grote als kleine ondernemers en ZZP-ers een serieuze zaak hebben en recht hebben op advies over administratie, belastingen en onderneming van een hoogstaande kwaliteit maar niet tegen het tarief van grote accountantskantoren.

Mike heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdient als fiscalist. Altijd handig voor de meer complexe belasting zaken. Daarbij aan opdrachten gewerkt voor o.a. Deloitte, Volker Wessels en Algemeen Dagblad. Genoeg kennis opgedaan dus over administratie, belastingen en ondernemen. Zijn studie rechten en de titel mr. zorgen voor de nodige theoretische kennis.

Buiten dat is Mike voornamelijk ondernemer en is in staat om razend snel met u mee te denken en zich in te leven in uw onderneming met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt. En dat is een fijn gevoel.

Zoals u kunt zien, haalt u met Bruijn Advies alle ervaring en expertise in huis om uw zaken vakkundig te regelen zodat u zich kunt concentreren op het nog succesvoller maken van uw onderneming. En dat is wat je als ondernemer wilt toch?

Boekhouder